Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Günde 2 bin 600 ton asfalt üretiliyor

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi için hazırlanan asfaltlama programı hızlandırıldı.

Günde 2 bin 600 ton asfalt üretiliyor

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi için hazırlanan asfaltlama programı hızlandırıldı.

Güz döneminin başlamasıyla birlikte Düzce belediyesi de asfaltlama programını hızlandırdı. Yaz dönemi için tüm mahallelere yönelik program hazırlandığını vurgulayan Başkan Mehmet Keleş "Hava muhalefeti olmadığı sürece asfaltlamaya devam edilecek. Düzce'de asfaltlanmamış tek bir kör sokak bile kalmayacak. Bunun için gerekirse ekip sayısını ve günlük asfalt üretimini artırırız" dedi.

Asfaltlamada kaliteye önem verdiklerini işaret eden Başkan Mehmet Keleş bu konuda da şu görüşlere yer verdi "Yapılan yolun kaliteli, uygun standartlarda olması, kullanılan malzemenin ve asfaltın uygun kalitede olmasıyla mümkündür. Çünkü standartlara uygun olmayan asfalt bozulmalara neden olmaktadır. Değişen iklim şartlarında, sıcaklık farklarında zarar görmekte çok kısa süre içerisinde özelliğini yitirmektedir. Asfalt serme işi tamamen profesyonellik gerektirmekte olup, yeni asfalt serilmeden önce eski yıpranmış olan asfalt kazınarak kaldırılmakta, mazgal ve su giderleri çepeçevre hesaplanmakta, yol eğimi ve kod farkı ortaya çıkan yollarda stabilize işlemi yapılarak bilgisayar sistemlerinde kodlanıp, uzun yıllar kullanılacak olan asfalt oluşturulmaktadır" dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber