Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

"Günde Yarım Saat Yürümeye Söz Ver Meyve Paketi Senin"

Merkezefendi Belediyesi, "Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında" projesi ile günde yarım saat yürümeye "söz verenlere" meyve dağıttı

'Günde Yarım Saat Yürümeye Söz Ver Meyve Paketi Senin'

DENİZLİ (AA) - Merkezefendi Belediyesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile yürüttüğü "Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında" projesi ile günde yarım saat yürümeye söz verenlere meyve dağıttı.

Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediye personeli ile birlikte "Günde Yarım Saat Yürümeye Söz Ver, Meyve Paketi Senin" sloganıyla Denizli Vergi Dairesi önünde stand açarak yürüyeceklerine dair imza atan vatandaşlara meyve paketi verdi.

Obeziteye karşı farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirten Subaşıoğlu, "İnsanların refah düzeyi yükseldikçe obez kişi sayısı da artıyor. Çağımızın en önemli sağlık sorunu olan obeziteye karşı mücadele başlattık ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla proje geliştirdik. Yıllara yayılarak yapılacak olan obezite ile mücadele çalışmalarında ilk adımı attık. Burada yoldan geçen vatandaşlarımıza günlük yarım saat yürüyeceklerine söz vermeleri durumunda örnek meyve paketimizi hediye ediyoruz" dedi

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber