Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 09 Ağustos 2018 - 22:58 Yorum: 0

Gündoğdu: "Devletimiz tüm zararı karşılayacak"

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, afetten yoğun olarak etkilenen bölgelere giderek incelemelerde bulundu.

Gündoğdu: 'Devletimiz tüm zararı karşılayacak'

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, afetten yoğun olarak etkilenen bölgelere giderek incelemelerde bulundu. Gündoğdu İkizce'deki heyelanda hayatını kaybeden Bayram Sekmen'in evini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Son yılların en büyük sel felaketinin yaşandığı Ordu'da yaralar sarılmaya başlandı. Hala yağışın taşkınların ve toprak kaymalarının yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde afetten en fazla etkilenen bölgeleri ziyaret ederek Belediye Başkanı İsmet Yanık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Faruk Zavalsız, İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şahin ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile incelemelerde bulundu. İlçe esnaflarını ve vatandaşları da ziyaret eden Metin Gündoğdu meydana gelen tüm zararın devlet tarafından karşılanacağını ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini vurguladı.

Bayram Sekmen için taziye

Metin Gündoğdu, İkizce İlçesi Seymenli Mahallesi'nde yoğun yağmurdan dolayı meydana gelen heyelanın altında kalarak hayatını kaybeden Bayram Sekmen'in (56) evini ziyaret ederek ailesine taziye dileklerini iletti.

Gündoğdu: "Devletimiz tüm zararı karşılayacak"

Gündoğdu: "Devletimiz tüm zararı karşılayacak"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber