Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:58 Yorum: 0

Gündoğdu Mahallesi’nde Ramazan Bereketi

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları devam ediyor.

Gündoğdu Mahallesi’nde Ramazan Bereketi

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları devam ediyor.

Orhangazi, 75. Yıl, Emek ve Ihlamurkent mahallesinde yapılan iftar programlarının ardından son olarak Gündoğdu mahallesinde iftar yemeği verildi. Gündoğdu mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen iftar programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Gündoğdu Mahalle Muhtarı İbrahim Akdağ, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gündoğdu Mahallesi'nde gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yemek esnasında ve sonrasında Başkan Kurt'la sohbet eden vatandaşlar, istek ve şikayetlerini de ilettiler.

"TÜRKİYE ŞU ANDA NEREDEYSE İÇ SAVAŞ HALİNDE"

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başkan Kurt, gelen şehit haberleri ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Huzurlu bir günün kalmadığı aktaran Başkan Kurt, "Ramazan ayında artık gelenekselleşmiş hale gelmiş olan iftar yemeklerinden birini de sizin mahallenizde yapıyoruz. Oruçlarınız kabul olsun. Hem birbirimizi tanıma hem de birbirimizle dayanışma açısından önemli günler olduğunu düşünüyorum. Mahallelerde her türlü etkinliği birlikte yapalım, birlikte değerlendirelim. Özellikle bir ramazan iftarlarını, iftardan sonra da bir eğlence haline getirelim istiyoruz. Ancak Türkiye'nin yönetimi çok yanlış işler yapıyor. Türkiye şu anda neredeyse iç savaş halinde. O nedenle her gün şehit, her gün cenaze, her gün zulüm. Artık huzurlu bir günümüz kalmadı. Umarım bundan sonra böyle şeyler olmaz. Umarım Dünya'da barış, yurtta barış diyen Atatürk'ün ilkesi Türkiye'de egemen kalır. Bu doğrultuda aydınlık günlerde birlikte olmak umuduyla hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

SIRADA ERENKÖY VAR

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, her hafta farklı iki bölgede yapılacak iftar programları ile devam edecek. Bir sonraki iftar programı ise 27 Haziran 2016 Pazartesi günü Erenköy Mahallesi Açık Pazar yerinde yapılacak.

Gündoğdu Mahallesi’nde Ramazan Bereketi

Gündoğdu Mahallesi’nde Ramazan Bereketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber