Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:05 Samandağ’da zeytinlik alanda yangın çıktı10:04 Aşı ve Biyoteknolojik Ürün Araştırma ve Üretim Merkezi’nin ilk etabı yıl so...10:02 Liseli genç kondisyon bisikletinde harcadığı enerjiyi elektriğe çevirdi10:00 Otomotiv yedek parça taşımacılığında tek10:00 Hatay’da bir evde yapılan aramada çeşitli gümrük kaçağı elektronik cihazlar...09:58 Elazığ’da "Ausbildung" semineri düzenlendi09:58 Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu09:57 İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyi...09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...
23 Nisan
Yerel 09 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Gündoğmuş’a 2 yılda 30 milyonluk yatırım

Gündoğmuş'ta Büyükşehir Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi'nin temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye 2 yılda yaklaşık 30...

Gündoğmuş’a 2 yılda 30 milyonluk yatırım

Gündoğmuş'ta Büyükşehir Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi'nin temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye 2 yılda yaklaşık 30 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve çok sayıda vatandaş katıldı. 14 senedir siyasetin içerisinde olduğunu, verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştığını kaydeden Türel, şöyle konuştu: "Söz ağızdan çıktıktan sonra siz sözün esiri olursunuz. O yüzden sözün esiri olmamak için verdiğimiz sözleri yerine getirmek bizim siyasi anlayışımızın en birinci maddesidir. Biz Gündoğmuş'a hizmetler yapacağız, projeler yapacağız, eserler kazandıracağız diyorken birileri çıktı, "Antalya'dan Gündoğmuş'a hizmet mi gidermiş" dedi. Yüzlerce kilometre öteye Antalya Büyükşehir Belediyesi nasıl götürürmüş dediler. Onlar yan gelip yatmaya alışmışlar. Allah korusun kazansalardı, gelip size biz zaten buralara hizmet gelmez demiştik deyip, bizden de hizmet beklemeyin diyeceklerdi. Şimdi onu söyleyenler Gündoğmuş'a hizmet nasıl gelirmiş görsünler, öğrensinler, belki bundan sonra da hizmet siyasetini öncelik olarak sağlarlar."

300 kişilik konferans salonu

7 Haziran seçimlerinden önce Gündoğmuş'ta ASMEK binası açtıklarını hatırlatan Türel, ASMEK kurslarına özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Şimdi de Büyükşehir Hizmet Binası'nın temelini atarak, Gündoğmuş'un en büyük eserlerinden ve binalarından birisini kazandırıyor olmaktan büyük bir şeref duyduğunu ifade eden Başkan Türel, şu bilgileri verdi: "Şu anda Gündoğmuş'un en büyük binası, şimdiki belediye binamız. Onun iki katından daha büyük bir bina olacak. Yaklaşık 7 milyon liraya mal olacak. Gündoğmuş'un her ihtiyacını görmeye müsait muhteşem bir proje. Belediyemizin hizmet birimleri bu binamızın içinde yer alacak. Ayrıca 300 kişilik tiyatro ve konferans salonu yer alacak. Böylelikle Gündoğmuş kültürel etkinliklerin de merkezi olacak."

5 yıldızlı misafirhane

Gündoğmuş'un en büyük sorunlarından bir tanesinin de konaklama olduğunu kaydeden Türel, "Şimdi bu bina ile o ihtiyacı da karşılayacağız. 16 yataklı misafirhanemiz ile 5 yıldızlı otel ayarında misafirlerimizi ağırlayacağız" dedi. Gündoğmuş'un hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Menderes Türel, ilçeye gerektiğinde açık olarak da kullanılabilen Avrupai bir kapalı pazar projesi kazandıracaklarını da müjdeledi. Gündoğmuş'un birçok sorununu gidermeye çalıştıklarını aktaran Başkan Türel, bugüne kadar Gündoğmuş'a ASAT'la birlikte yaptıkları yatırım miktarını 30 milyon lira olarak açıkladı. Gündoğmuş'a göreve geldiklerinden bu yana 10 milyon liralık yol yatırımı yaptıklarını belirten Türel, bunun daha önce İl Özel İdaresi'nin Antalya'nın tüm ilçelerine bir yılda yaptığı toplam yatırım kadar olduğunun altını çizdi.

Başkan Türel, temel atma töreninin ardından Gündoğmuşlu muhtarlarla toplantı yaparak, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Gündoğmuş’a 2 yılda 30 milyonluk yatırım

Gündoğmuş’a 2 yılda 30 milyonluk yatırım

Gündoğmuş’a 2 yılda 30 milyonluk yatırım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber