Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Haziran 2015 - 12:34 Yorum: 0

Gündüzbey'de tahrip olan yollar onarıldı

Gündüzbey Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon ve içmesuyu şebeke çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarda, gerekli çalışmalar yapılarak sıkıntılar giderildi.

Gündüzbey'de tahrip olan yollar onarıldı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından; Gündüzbey Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon ve içmesuyu şebeke çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarda, gerekli çalışmalar yapılarak sıkıntılar giderildi. 

Gündüzbey Mahallesinin kanalizasyon ve içmesuyu ile ilgili sorunlarının giderilmesi amacıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sorunlarını ilettiklerini ve kısa süre içerisinde dönüş yapıldığını belirten Gündüzbey Mahallesi Muhtarı Mehmet Balta, “Mahallemizin önemli sorunlarından biri olan içmesuyu ve kanalizasyon sıkıntısı yapılan çalışmalar sonucu giderildi. Ancak, çalışmalar sonrasında yollarımızın bir kısmı tahrip oldu. Bu nedenle Büyükşehir Belediyemizden bir kez daha talepte bulunduk. 

Bu talebimiz de yine sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın talepleri doğrultusunda kısa süre içerisinde giderildi. Büyükşehir ekiplerimiz sokak sokak bütün bozulan yollarımızın tamiratını yaptılar. 

Bu nedenle başta büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere mahallemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. 

Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta, yapılan çalışmalardan ve gösterilen ilgiden dolayı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tamirat ekibine teşekkür plaketi verdi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber