Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Mayıs 2019 - 13:09 Yorum: 0

Güneş Enerjisi Kurulumu

Büyük işletmeler için yüksek depolama alanı olan aküler ya da daha fazla maliyetli ürünler gerekli olsa da ev, ofis gibi alanlar için güneş enerjisi kurulumu daha maliyetsizdir.

Güneş Enerjisi Kurulumu

Büyük işletmeler için yüksek depolama alanı olan aküler ya da daha fazla maliyetli ürünler gerekli olsa da ev, ofis gibi alanlar için güneş enerjisi kurulumu daha maliyetsizdir. Kurulum için gerekli olan ekipmanları satın aldıktan sonra montaj aşaması pek çok kişi tarafından merak edilse de aslında oldukça kolaydır.

Paneller güneş ışığını rahat alabilmeleri için yüksek noktalara konulur. Ev ya da işyerinizin çatısı kurulum için en uygun noktalardandır. Panellerin arka kısımlarında solar kablolar bulunur. MC4 adı verilen bu kablolar ile öncelikle akünün şarj olup olmadığını kontrol edecek olan şarj cihazının soket kısımlarına kırmızı olan (+) kutup (+) kutba, siyah olan (– )kutup (– ) kutba gelecek şekilde bağlanır. Böylece akü ile şarj cihazı arasında kablolar yardımı ile bağlantı sağlanmış olur.

Akü ile bağlanması gereken bir başka parça ise inverter. Yine kablolar yardımı ile bağlantı kurmalısınız. Kutuplar yine yukarıda ifade ettiğimiz şekilde birbirine bağlanır. Böylece güneş enerjisi kurulum aşamaları tamamlanmış olur. https://solarizasyon.com/gunes-enerjisi-kurulumu/

ETİKETLER: Güneş Enerjisi
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber