Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Eylül 2018 - 20:28 Yorum: 0

Güneş’ten rotasyon

Fenerbahçe derbisi öncesinde Norveç ekibi Sarpsborg'la karşılaşan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş rotasyona gitti.

Güneş’ten rotasyon

Fenerbahçe derbisi öncesinde Norveç ekibi Sarpsborg'la karşılaşan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş rotasyona gitti. Güneş, ilk 11'de Roco, Gökhan Töre ve Lens'e formayı verdi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Sarpsborg'u konuk eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıktı. Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan siyah-beyazlılarda, Sarpsborg mücadelesinde Quaresma, Babel, Vida ve Tolgay Arslan yedek kaldı. Şenol Güneş, Enzo Roco, Gökhan Töre ve Larin'i ilk 11'de sahaya sürdü. Negredo'nun Al-Nasr'a transfer olmasıyla birlikte forvetteki tercihini Larin'den yana kullanan Güneş, Vagner Love'ı ise kulübede oturttu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber