Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Nisan 2019 - 14:13 Yorum: 0

Güney Adana’ya 100 bin kitap

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, okumanın, insanın değişim ve dönüşümünün temel hareket noktası olduğunu ve insanın ufuk çizgisini, mevcudun çok çok...

Güney Adana’ya 100 bin kitap

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, okumanın, insanın değişim ve dönüşümünün temel hareket noktası olduğunu ve insanın ufuk çizgisini, mevcudun çok çok ötesine taşıdığını ifade etti.

Adana Valiliği'nin koordinesinde kamu kurumlarının iş birliğinde yürütülen Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında 100 bin kitap, öğrencilerle buluşturuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vali Mahmut Demirtaş, farklı hayatları tanımanın, farklı coğrafyaları keşfetmenin ve hayal dünyasının gelişiminin okumaktan geçtiğini, okumanın olaylara dar açıdan değil, geniş açıdan bakmayı sağladığını söyledi. Bu maksatla Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında 100 bin kitabı bu bölgede yaşayan çocuklarla ve gençlerle buluşturduklarını belirten Vali Demirtaş, "Düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle onların kitap ve kütüphane kokusunu teneffüs etmelerini sağladık. Mevcut kütüphaneleri güçlendirerek okullarda okuma köşesi oluşturduk. Bu faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edecek, çocuklarımızı kitapların dünyasıyla buluşturmayı sürdüreceğiz" dedi.

Güney Adana’ya 100 bin kitap

Güney Adana’ya 100 bin kitap

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber