Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Kasım 2014 - 10:28 Yorum: 0

Güney Kore'nin İstanbul Başkonsolosu Jeon'dan Karaosmanoğlu'na ziyaret

KOCAELİ  (AA) - Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Tae-Dong Jeon, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.Ziyarette konuşan Jeon, Kocaeli'nin...

Güney Kore'nin İstanbul Başkonsolosu Jeon'dan Karaosmanoğlu'na ziyaret

KOCAELİ  (AA) - Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Tae-Dong Jeon, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Jeon, Kocaeli'nin Güney Koreli yatırımcılar için önemli bir kent olduğunu belirterek, burada yatırım yapmaktan son derece memnun olduklarını söyledi.

Güney Koreli yeni yatırımcıların kentteki fırsatları araştırdığını vurgulayan Jeon, bu nedenle çeşitli temaslarda bulunduklarını, ticaret ve sanayi odalarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güney Kore ile Türkiye arasında bir gönül bağı oluştuğunu ve Koreli yatırımcıların Kocaeli'nde yatırım yapmak istemesinden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber