Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ekim 2014 - 13:33 Yorum: 0

Güney Kore'nin İstanbul Başkonsolosu Jeon'dan Kocaeli Valiliğine ziyaret

KOCAELİ (AA) - Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Tae-Dong Jeon, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.Güzeloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye...

Güney Kore'nin İstanbul Başkonsolosu Jeon'dan Kocaeli Valiliğine ziyaret

KOCAELİ (AA) - Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Tae-Dong Jeon, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Güzeloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye ile Güney Kore arasında geçmişten bu yana köklü dostluk bulunduğunu söyledi.

 Kocaeli'nde çok önemli üretim merkezlerine ev sahipliği yaptıklarını vurgulayan Güzeloğlu, şunları kaydetti:

"Kendisini görmekten ben de mutluluk duydum. Geçmişten gelen çok özel, köklü ve güzel dostluğun olduğu iki ülkesiyiz. Kocaeli'nde çok önemli üretim merkezlerinde Koreli şirketlerimize hem ev sahipliği yapıyoruz, hem de onlarla ülkemizin ve ilimizin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Sayın başkonsolosumuzun bu ilişkilere katkı sağladığını biliyorum. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum."

Jeon da Kocaeli'ne yeni atanan Güzeloğlu'na başarılar dileyerek, "Kocaeli'yi özellikle Hyundai ve Posco şirketlerinin bulunduğu bir şehir olduğu için sık sık ziyaret ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber