Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 12:23 Yorum: 0

Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu kongresi

Akboz yeniden federasyon başkanlığına seçildi

Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu kongresi

GAZİANTEP (AA) - Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu 6. Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildİ. 

Federasyon Başkanı Abdulkadir Akboz, federasyona bağlı 8 derneğin üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulun açılışında, geçmiş dönem faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Akboz, 2015'in Türkiye ve bölge için çok kritik bir yıl olacağını belirterek, bu zorlu dönemde iş adamlarının sorumluluklarının arttığını söyledi.

Gelecek yıl yapılacak genel seçimin, ülke ekonomisini doğrudan etkileyecek sonuçları olabileceğine dikkati çeken Akboz, bu süreçte federasyon olarak gelişmeleri yakından takip edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, Akboz yeniden başkanlığa seçildi.

Federasyonun yönetim kurulu üyeliklerine ise Ömer Faruk Sakarya, Alper Gürsoy, Zekiye Çankaya, Bora Tezel, Lokman Aslan, Tanzer Polat Yılmaza, Engin Ateşsönmez, Mehmet Serkan İzol, Cihan Koşer, Doğan Mazıcıoğlu, Serdar Şahutoğlu, Hatay Esmergil, Selçuk Televi, Bertan Can, Mustafa Öztürk ve İbrahim Rahmanalı getirildi.      

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber