Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2016 - 17:28 Yorum: 0

Güneydoğu Kurban Bayramında Antalya’ya akın edecek

Türkiye'de insanların tatil kavramlarının büyük hızla değiştiğini ifade eden Tatilmaximum ortakları Harun İşçi ve Rüçhan Yıldız "Kurban Bayramı...

Güneydoğu Kurban Bayramında Antalya’ya akın edecek

Türkiye'de insanların tatil kavramlarının büyük hızla değiştiğini ifade eden Tatilmaximum ortakları Harun İşçi ve Rüçhan Yıldız "Kurban Bayramı kötü geçen turizm sezonu için can simidi haline geldi. Bizler doğuyu batıda, batıyı doğuda ağırlamak ve Türkiye turizmini canlandırmak istiyoruz" dediler.

Kurban Bayramına sayılı günler kala turizm şirketlerinin yüzü gülmeye başladı. Bayram tatilinin 9 güne çıkmasını fırsat bilenler bu yılki tercihleri Antalya oldu. Gaziantep başta olmak üzere, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Kahramanmaraş, Adıyaman gibi kentlerde yaşayan vatandaşların ilk tercihinin Antalya olduğunu ifade eden Turizmci Harun İşçi ve Rüçhan Yıldız otel tercihleri arasında da yapımı bu yıl biterek Alanya'da hizmete giren Haydarpasha Palace olduğuna dikkat çektiler. İşçi ve Yıldız yaptıkları değerlendirmede "Kurban Bayramının 9 günlük bir tatile dönüşmesiyle birlikte toplumun bütün kesimlerinde tatil hareketliliği başladı. Bu yıl yaşanan sıkıntılardan dolayı yabancı turistlerin yeterince gelmemesi elbette turizmcileri iç piyasaya yönlendirdi. Antalya'nın neredeyse bütün otelleri yerli konukları bayram süresince ağırlayacak. Bizlerde çözüm ortaklarımızla birlikte bölgemiz insanlarının tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesi için çalışıyoruz" dedi

Tatilcilere ücretsiz profesyonel danışmanlık

Rüçhan Yıldız ve Harun İşçi, Kurban Bayramı nedeniyle beklenenin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade ederek sadece Antalya'da değil bütün turistik beldelerde turizm hareketliliği ve doluluk oranının yüksek olduğunu ifade ettiler.

Yıl içerisinde yorucu geçen çalışmalar ve birçok olaydan kaynaklı stres için herkesin imkanları doğrultusunda tatil yapması gerektiğini de vurgulayan İşçi teknolojinin gelişmesiyle birlikte tatil seçeneklerine ulaşmanın daha da kolaylaştığını ifade ederek, "Günümüz Türkiye'sinde bugüne kadar Tatilin lüks olduğu bir sektörde, her kesime hitap eden bir turizm anlayışı içerisinde yeni bir soluk kazandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu başarının altında tatilin kalbi olan Antalya'da hizmet vermemize ve bu sektördeki tesisler ile beşeri ilişkilerimizin iyi olmasına bağlamaktayız. Tatil kavramı ülkemizin içinde bulunduğu çalışma şartlarının yoğunluğundan dolayı, koşulsuz her ailenin ihtiyacı haline gelmiştir. Bu kapsamda, Ülkemizdeki tüm ailelerin tatile gitmeleri ve günlük streslerinden az da olsa uzaklaşmaları için ekibimiz tüm gücüyle çalışmaktadır" şeklinde konuştu.

'Doğuyu batıda, batıyı doğuda ağırlamak istiyoruz'

Antalya'ya gelen yabancı turistlerin Gaziantep başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ki tarihi ve turistik beldeleri ziyaret etmeleri yönünde de çeşitli girişimlerde bulunduklarını ifade eden İşçi UNESCO tarafından Gaziantep'e gastronomi kenti unvanının verilmesinin de bölgede farklı turizm alternatiflerinin gelişmesi için büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber