Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mayıs 2016 - 11:28 Yorum: 0

Güneydoğulu Gazetecilerden Silifke Çıkarması

GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve beraberindeki gazeteciler, Mersin'in Silifke ilçesine çıkarma yaptı.

Güneydoğulu Gazetecilerden Silifke Çıkarması

GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve beraberindeki gazeteciler, Mersin'in Silifke ilçesine çıkarma yaptı. Gazetecileri ağırlayan Kaymakam Cimir, tüm Türkiye'yi bu sezonda Silifke'ye tatil yapmaya beklediklerini söyledi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin kıymaz önderliğindeki gazeteci heyeti Silifke Kaymakamı Şevket Cimir'i ziyaret etti. GAP Gazeteciler Birliği heyetini Silifke'de görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Silifke Kaymakamı Şevket Cimir,bölge hakkında detaylı bilgi verdi. Cimir, "İlçemizde turizmin geliştirilmesi ve tanıtılması için gayret sarf ediyoruz. İlçemiz sadece deniz ve kumuyla değil, Uzuncaburç başta olmak üzere çok sayıda tarihi esere de ev sahipliği yapmaktadır. Bölgemizdeki tesislere genelde Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adana illerimiz başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden yoğunluklu olarak yerli turist gelmektedir. GAP Gazeteciler Birliği bölgenin önemli bir meslek örgütü olarak ilçemizin turistik değerlerinin tanıtımına önemli katkı sunmaktadır. Buradan basın mensubu arkadaşlarımızın vasıtasıyla başta Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesi olmak üzere, Konya'mızdan, Karaman'dan bu turizm sezonunda herkesi ağırlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın tatil ihtiyaçlarını karşılamak için ilçemizde turizm sektöründe hizmet veren kuruluşlarımız yeni sezona hazır durumda. Kısacası bütün Türkiye'yi Silifke'ye bekliyoruz" dedi.

KIYMAZ; "İNADINA TATİL YAPALIM"

Silifke Kaymakamı Şevket Cimir'den yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler alan GAP Gazeteciler Birliği heyeti adına konuşan Genel Başkan Zeynel Abidin Kıymaz ise "Turizm sektörü ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan bir sektördür. Ancak bu yıl gerek bölgemizde yaşanan terör olayları gerekçe de Rusya'nın Türkiye'ye uyguladığı ambargo ve Avrupa'dan terör bahanesiyle Türkiye'nin güvensiz ülke olarak gösterilmesi. Bu yıl turizm sezonunda yatırımcılara büyük sıkıntılar yaşatacak gibi görünüyor. Turizm sektörünün zarar görmesi demek ülke ekonomisin de zarar görmesi demektir. O nedenle milletçe imkanı olan her vatandaşımızın özellikle Avrupa da yaşayan Türklerin Antalya bölgesine, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşayan vatandaşların da Mersin'e gelerek turizm sektörüne destek olmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kıymaz, "Akdeniz'in incisi Mersin merkezden başlayıp Anamur'a kadar devam eden sahil şeridinde bulunan turistik mekanların genelde ziyaretçilerinin Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Batman, Konya, Karaman, Hatay, Adana, Elazığ başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden gelen vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Her ne kadar yurt dışı bağlantılı turizm yönünden etkilenecek bir bölge olmasa da mutlak suretle bu bölge de bu dönem turizmin canlı tutulması için bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın mutlak suretle ziyaret etmeleri, tatil yapmaları bu sektörde hizmet veren yatırımcılara destek olacaktır. Rusya ambargosuna karşı bizlerde milletçe birbirimize destek olarak bu ambargoyu bu şekilde kıracağız. İnadına tatil yapacağız. Biz basın mensupları ve kuruluşları olarak böyle bir kampanyaya öncülük etmek istedik. Bu yıl imkanı olan herkes tatil yapmalı" dedi.

İlçede bir dizi temaslarda bulunan heyet, Silifke Kaymakamı Şevket Cimir'e, Silifke Turizm Dernek Başkanı Ali Küçük'e, Çukorova Otelciler Biliği Başkanı Murat Demir'e ve ilçe halkına teşekkür etti.

Ziyaret sonrası GAP Gazeteciler Birliği heyeti Silifke Kaymakamı Şevket Cimir ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güneydoğulu Gazetecilerden Silifke Çıkarması

Güneydoğulu Gazetecilerden Silifke Çıkarması

Güneydoğulu Gazetecilerden Silifke Çıkarması

Güneydoğulu Gazetecilerden Silifke Çıkarması

Güneydoğulu Gazetecilerden Silifke Çıkarması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber