Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 09:18 Yorum: 0

Güneysu'da RENK projesinin tanıtım toplantısı yapıldı

RİZE (AA) - Güneysu'da Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.Güneysu Halk Eğitimi Merkezi'ndeki toplantı salonunda yapılan toplantıya, Rize Valisi...

Güneysu'da RENK projesinin tanıtım toplantısı yapıldı

RİZE (AA) - Güneysu'da Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Güneysu Halk Eğitimi Merkezi'ndeki toplantı salonunda yapılan toplantıya, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Halil Turan,  İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk daire amirleri, okul müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

Yazıcı, burada yaptığı konuşmada,  RENK projesi kapsamında ilçeleri dolaştığını belirterek, "Biz küçük dokunuşlarla bir şeyler yapabiliriz, harekete geçirebiliriz. Hangi işi yaparsak yapalım o işe yüreğimizi ve sevgimizi katmamız gerekiyor. Biz bir şeyler yapacağız. Öncelikle bu işe hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.

Amaçlarının Rize'yi ülke genelinde eğitim sıralamasında ilerilere taşımak olduğunu ifade eden Yazıcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye genelindeki eğitim sıralamasında Rize'nin geride olduğunu gördük. Bu durum üzüntü verici. Bu sonuçlardan ötürü eğitim konusunda bir şeyler yapmamız gerektiğini  kararlaştırıldık. RENK projesi kapsamında ilçelerimiz dolaşarak bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bu işe gönlümüzü koymamız gerekiyor. Sonucunda eğitim sıralamasında Türkiye genelinde birşeyler yaptığımızı göreceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber