Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Aralık 2020 - 15:48 Yorum: 0

Güngören’de silahla saldırı: 1 yaralı

Güngören'de bir kişi ışıklarda durduğu esnada silahlı saldırıya uğradı. Sürücü yaralanırken, şüpheli kaçtı.

Güngören’de silahla saldırı: 1 yaralı

Güngören'de bir kişi ışıklarda durduğu esnada silahlı saldırıya uğradı. Sürücü yaralanırken, şüpheli kaçtı.

Olay, Güngören Mehmet Nesih Özmen Mahallesi Haldun Taner Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Veli Eren, 34 UL 5947 plakalı aracıyla ışıklarda durdu. Bu esnada kimliği belirlenemeyen bir kişi, Eren'e ateş edip kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağ omuz ve bacağından yaralanan Eren ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Ekipler, olayın olduğu noktayı güvenlik şeridine aldı. Kaza sonrası trafik kontrollü olarak sağlanırken, araçta maddi çaplı hasar meydana geldi. Yaralının durumu ciddiyetini korurken, ekipler olayı gerçekleştirip kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

"Çok panikledik"

Neye uğradıklarını şaşırdıklarını ifade eden Remzi Işık, "İçerde oturuyorduk, bir sesler geldi dışarıya çıktığımızda bir şahısın arabanın içinde vurulduğunu gördük. Olayı gerçekleştiren kişi 3, 4 el ateş edip kaçtı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber