Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Günlerdir beklenen yağış başladı

Tekirdağ Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından mevsim normallerinin üzerinde sıcakların yaşandığı kentte, sağanak...

Günlerdir beklenen yağış başladı

Tekirdağ Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından mevsim normallerinin üzerinde sıcakların yaşandığı kentte, sağanak yağış etkisini göstermeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sağanak yağış uyarılarının ardından beklenen yağış Tekirdağ'a geldi. Öğleden önce havanın açık ve sıcak olduğu Tekirdağ'da öğlen saatlerinin ardından havanın bir anda kapanmasıyla beraber bir anda yağış başladı. Cadde aralarındaki kimi vatandaşlar, bir anda başlayan yağmura hazırlıksız yakalanırken, kimi vatandaşlar da şemsiyelerini yanına almayı ihmal etmedi. Tekirdağ Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, yağışın Perşembe gününe kadar devam edeceği öğrenilirken, sağanak yağışla beraber kentteki sıcaklıkların da 22 dereceye kadar düşeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber