Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Temmuz 2022 - 12:46 Yorum: 0

Günlerdir haber alınamayan kız, dün parkta bulundu

Bursa'da, 5 gün önce evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Merve Merve Bengi (16)'yi yakınları otobüs duraklarına yapıştırdıkları...

Günlerdir haber alınamayan kız, dün parkta bulundu

Bursa'da, 5 gün önce evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Merve Merve Bengi (16)'yi yakınları otobüs duraklarına yapıştırdıkları kayıp ilanlarıyla ararken genç kız dün parkta polis ekipleri tarafından bulundu.

Bursa'da Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde yaşayan Merve Bengi 29 Haziran'da evden ayrıldı. Bengi'nin telefonuna ulaşamayan yakınları, polis ve jandarmaya haber verdi. Soruşturma başlatan ekipler, Merve Bengi'yi bulmak için çalışma başlattı. Genç kız dün polis ekiplerinin dikkatiyle oturduğu parkta bulundu.

Bengi'nin 4 gün boyunca arkadaşlarında kaldığı öğrenildi. Merve Bengi ifadesinin alınmasının ardından ailesine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber