Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

Günlüce köyü muhtarından halka aşure

Kütahya'nın Emet İlçesi Günlüce köyünde muhtar aşure kaynatıp ev ev dağıttı.

Günlüce köyü muhtarından halka aşure

Kütahya'nın Emet İlçesi Günlüce köyünde muhtar aşure kaynatıp ev ev dağıttı.

Günlüce Muhtarı Adem İnan ve aşçı Metin Özbakır'ın kaynattığı aşure dağıtım etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aşureyi sadece olduğu yerde değil de kapı kapı 1500 kişiye dağıtan Muhtar Adem İnan, yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti. Halkın ilgisinden duydukları memnuniyeti ifade eden Günlüce Köyü Muhtarı Adem İnan, "Muharrem ayının tüm Müslüman alemine ve köyümüze hayırlı olmasını diliyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız aşure etkinliğinin bu yıl ikincisini yaptık ve çok da kabul görüp, beğeni aldık. Köylümüz maddi ve manevi bu tür etkinliklerde elinden gelen desteği gösteriyor. Böyle bir etkinlikle en azından halkımıza teşekkürümüzü iletmiş oluyoruz, birlik ve beraberlik sağlanmış oluyor. " dedi.

Aşure dağıtımı sırasında yoğun ilgi gösterdiği gözlenen vatandaşlar da Köy muhtarlığının bu faaliyetlerinden ötürü teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplum kaynaşmasına ve kültürün yaşatılmasına olumlu etkisi olduğunu söyledi. (Tİ - EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber