Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:43 Yorum: 0

Günlük 200 Bin Çağrıya Cevap Veriyorlar

Sağlık Bakanlığı tarafından 2010 yılında Erzurum'da kurulan Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri meyvelerini vermeye başladı.

Günlük 200 Bin Çağrıya Cevap Veriyorlar

Sağlık Bakanlığı tarafından 2010 yılında Erzurum'da kurulan Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri meyvelerini vermeye başladı.

Bin 800 çalışanı ile günlük Erzurum'da 200 binin üzerinde çağrı alan Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Türkiye'de 5 ile hizmet veriyor.

Vatandaşın Randevu sistemi konusunda bilinçlendiğini ifade eden Assist Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emine Kardağ, geri dönüşümlerin olumlu yansıdığını söyledi.

Karadağ, "Sağlık Bakanlığı tarafından 2010 yılında Erzurum'da kurulan Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri bin 800 çalışanı ile hizmet veriyoruz. Erzurum'da 200 bin üzerinde çağrı alıyoruz. Türkiye genelinde Edirne, Adıyaman, Bitlis, Bingöl ve Erzurum ili dahil olmak üzere hizmet veriyoruz. Ülkemizde en fazla randevuyu vermekteyiz. İşleyiş olarak vatandaşlarımız 182'yi arayıp TC kimlik numarasını söyleyip istediği tarihte istediği hekim ve hastaneden randevu alıyor. Vatandaş randevu hizmeti verilen illerinden randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir. Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır. Hasta rahatsızlığı ile ilgili olarak gideceği polikliniği bilmiyor ise, asistan hastanın şikayetlerini dinleyerek hastayı uygun polikliniğe yönlendirir ve randevusunu verir. Vatandaşlarımız hastaneye gitmeden ev ya da iş yerinden telefonla randevu alarak hastaneye muayene olmak için gidiyor. Vatandaşlarımızın hastane koridorlarında yığılmadan ve zaman kaybı yaşamamaları için önceden Alo 182'den randevu alarak muayene olmaları kendi menfaatlerine. Vatandaşın Randevu sistemi konusunda bilinçlendi. Bunun geri dönüşümleri bize olumlu yansıyor. Assistt çalışanları ile birlikte koca bir ailedir. Assistt'in asistanları toplumun değerini unutmaz, daima saygılıdır, çözüm organıdır. Bu şekilde benimsenen çalışma sistemiyle Assistt yakın gelecekte bir dünya markası olacaktır." Dedi.

Günlük 200 Bin Çağrıya Cevap Veriyorlar

Günlük 200 Bin Çağrıya Cevap Veriyorlar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber