Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2019 - 11:19 Yorum: 0

Günlük araç kiralamanın en kolay yolu

Bir araç sahibi olmanın maddi sorumluluğu eskiye nazaran artık çok fazla. Kişiler araç sahibi olduklarında kasko, trafik sigortası, ÖTV ve KDV gibi birçok masraf ile karşılaşıyorlar.

Günlük araç kiralamanın en kolay yolu

Bir araç sahibi olmanın maddi sorumluluğu eskiye nazaran artık çok fazla. Kişiler araç sahibi olduklarında kasko, trafik sigortası, ÖTV ve KDV gibi birçok masraf ile karşılaşıyorlar. Bu durum ise bireyleri Günlük araç kiralama şirketleri ile iletişime geçer hale getirmiş durumda. Bu şirketler de şahıslara günlük araç kiralama fırsatını sunarak onları belirli yüklerden kurtarıyorlar. Günlük araç kiralamanın en pratik hali ise Tasit.com’u kullanmaktan geçiyor.

Toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine bir araba ile ulaşım sağlamak elbette ki çok daha kolay. Bireyler de bu sebepten ötürü araç sahibi olmak isteseler de araç sahibi olmak çok külfetli bir durum. Bu maddi külfet onlar için kasko, trafik sigortası, ÖTV ve KDV gibi birçok masrafı beraberinde getiriyor. Günlük araç kiralayarak bu masraflardan kurtulmak mümkün. Çünkü masraflar günlük araç kiralama firması tarafından karşılanıyor. Bu avantajın yanı sıra, günlük araç kiralıyor olmanın en güzel tarafı ise kişilerden bir anda toplu para çıkışı yerine, aracın kaç gün kiralandıysa sadece o kadar ödeme yapılıyor oluşu. Günlük araç kiralama fiyatları ile araç satın alındığındaki miktar karşılaştırıldığında günlük araç kiralamanın çok daha cazip olduğunu söylemek mümkün.

Günlük araç kiralamak satın almaktan çok daha faydalı bir durum. Çünkü kiralanan aracın tüm bakım masrafları araç kiralama firması tarafından karşılanıyor. Bunlara ek olarak, kışlık ve yazlık lastiklerin değişimi ya da kaza ve hasar gibi durumlar da tamir işlerinin tamamı da günlük araç kiralanan firma tarafından karşılanıyor. Böylece bireyler günlük araç kiralarken bu gibi dertlerle de uğraşmıyorlar ve masrafların altına girmemiş oluyorlar.

Hangi araç kiralanmalı

Günlük araç kiralaması yapılırken dikkat edilecek birçok parametre var. Bu parametreleri göz önünde bulundurup ihtiyacımızın ne olduğunu belirlemek çok önemli. Kişisel günlük araç kiralamalarda bireyin düz mü otomatik mi araç kullanabildiğine bağlı olarak araç seçmek mümkün. Eğer araç bir aile tarafından kiralanacaksa seçilen araç büyük olmalıdır. Bu ailede çocuk ya da bebek olup olmadığı da araç seçimini belirleyen bir faktördür ve böylece bebek ya da çocuk koltuğu barındıran araçlar kiralanabilir. Araç kiralarken, kişisel zevkler ve ihtiyaçların yanı sıra bir de hava durumuna dikkat etmek gereklidir. Yol şartları araba kiralamaya ne kadar elverişli diye gözlemlenmeli ve buna göre gerekirse kar zincir seti bulunan araçlar tercih edilmelidir. Bu parametreleri doğru belirleyip günlük araç kiralamak daha mutlu bir sürüş keyfini de beraberinde getirir.

 

Taşıt.com günlük araç kiralama

 

Taşıt.com araç kiralamak için sizlere sunulmuş en önemli platformlardan biri. Çünkü başka aylık araç kiralama firmalarından fiyat almak bile zorken, Tasit.com bunu çok hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Tasit.com en uygun tekliflerin görüntülenmesini ve online olarak aylık araç kiralama yapılmasına olanak sağlıyor ve böylece tüm müşterilerine en uygun fiyat garantisini sunuyor.

Tasit.com araç kiralama fiyatlarında en uygun çözümleri sunan bir araç kiralama firması olmasının yanı sıra, buna ek olarak ödeme imkanlarında da müşterilerine yardımcı oluyor; Tasit.com üzerinden yapılan aylık araç kiralamalarında 9 aylık taksitle ödemek mümkün durumda.

En iyi fiyat garantisi ve 9 taksit seçeneğinin yanı sıra başka fırsatlar da mevcut. Tasit.com’dan araç kiraladığınızda aracı gidip teslim almak zorunda kalmıyorsunuz. Tasit.com’dan alınan araçlar, onlar tarafından adresinize teslim edilir. Böylece hızlı ve kolay ödeme yaptığınız aracınıza rahatlıkla kavuşursunuz.

Tasit.com’dan alınan araçlardan vazgeçmek de mümkün. Aldığınız aracı iptal etmek isterseniz Tasit.com bunu sizlere ücretsiz olarak sağlıyor.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber