Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Eylül 2015 - 11:23 Yorum: 0

Günlük burç yorumları

Tüm burçlar yeni güne Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyor

Günlük burç yorumları

Koç Burcu

Beslenme alışkanlığınızı gözden geçirmeniz için doğru bir zaman olabilir. Uygun bir egzersiz programı ile dengelediğinizde, çok kısa sürede beklediğiniz sonuçları almaya başladığınızı fark edeceksiniz.

Boğa Burcu

Bugün, uzun zamandır vermek istediğiniz molayı verebilirsiniz. İşlerin hafiflemesi, bu süreyi kendinize ayırmanıza yardımcı olabilir.

İkizler Burcu 

Sosyal medya hesabınızı bağlantılarınızı genişletmek için kullanabilirsiniz. Profilinizi güncellemeniz ve fazladan birkaç yorum yapmanız bile büyük bir değişiklik yaratabilir.

Yengeç Burcu

Eğer yeni bir iş arayışı içerisindeyseniz, bağlantılarınızı geliştirmek için yaptığınız girişimler beklediğinizden çok daha iyi sonuçlar getirebilir. Yeni işinizde özgürlüğünüze değer verebilirsiniz.

Aslan Burcu

Akademik kariyer hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak güzel bir haber alabilirsiniz. Burs almak ya da beklediğiniz dersin açılması bu duruma örnek olabilir.

Başak Burcu

Partnerinizle paranın paylaşılması hakkında konuşmak istiyorsanız, bugün uygun bir ortam yakalayabilirsiniz. Sorunlarınızı dile getirmeniz, problemin çözülmesine katkı sağlayabilir.

Terazi Burcu

Normalde başkalarıyla yapmayı sevdiğiniz bir aktiviteyi tek başınıza yapmayı düşünebilirsiniz. Bir süreliğine daha bireysel bir tutum sergileme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu

Bir iş arkadaşınızın yardımıyla, yeni ve heyecan verici bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif sayesinde, kariyerinizde yeni bir sayfa açmanız mümkün.

Yay Burcu

Öz güveninizi korumak, romantik ilişkilerinizde istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir. Bu sayede, size ayak uydurmak isteyen bir partner bulma ihtimalinizi artırabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Yaratıcılığınızın harekete geçtiğini hissedebilirsiniz. Bu durumu evinizde dekorasyon değişiklikleri yapmak için kullanmak, bir süredir ihtiyacınız olan değişimi sağlayabilir.

Kova Burcu

Yeni bir seyahat ya da eğitim imkanı karşısında kendinize hakim olamayarak uygun fiyatlı bir kursa ya da tura kaydolmanız mümkün. Kişisel gelişiminize yaptığınız bu yatırım uzun vadede olumlu sonuçlar yaratabilir.

Balık Burcu

İş hayatınızda birden fazla olumlu gelişme yaşanabilir. Bu maaşınıza zam almak, yeni bir müşteri ile anlaşmak ya da yeni bir projeye adım atmak olabilir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber