Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 07 Ekim 2015 - 11:44 Yorum: 0

Günlük burç yorumları

7 Ekim günlük burç yorumları

Günlük burç yorumları

Koç Burcu

İlişkiniz ve işiniz arasında gidip gelebilirsiniz. Ortak bir noktada uzlaşmak, sorunun uzun vadeye yayılmadan çözülmesine yardımcı olabilir.

Boğa Burcu

Yeteneklerinizi geliştireceğiniz ya da yeni beceriler öğrenebileceğiniz bir fırsat yakalayabilirsiniz. Böyle bir fırsat yakaladığınızda, öne çıkmaktan çekinmeyin.

İkizler Burcu 

Yaşça büyük bir yakınınız için uzun vadeli bir tasarı ya da teklif arayabilirsiniz. İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için, biraz yaratıcılığınızı kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Hayatınızın farklı iki alanını bir araya getirmeniz gereken bir ortama girebilirsiniz. Sohbeti iki tarafı da ortak noktada buluşturabilecek şekilde kurmanız faydalı olacaktır.

Aslan Burcu

Bazı evrak işleri, vaktinizi umduğunuzdan fazla alabilir. Son dakika toplantısı, planlarınızı aksatmanıza neden olsa da, sonrasında işleri yerine koymayı başarabilirsiniz.

Başak Burcu

Yeni bir projeye atılmak için heyecanlı ve öz güvenli hissedebilirsiniz. Ancak bu süreçte işlerin her zaman istediğiniz gibi gitmeyebileceğini düşünerek önlem almanız faydalı olacaktır.

Terazi Burcu

Fikrinizin önemli olduğu bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Karar vermekte zorlansanız da, her şeyi detaylıca gözden geçirerek en iyi seçeneği bulabileceksiniz.

Akrep Burcu

Bugün işlerinizde üst üste aksaklıklar yaşamanız mümkün. Ancak planlarınızı hızlıca yeni duruma göre düzenleyerek, sorunsuzca ilerleyebilirsiniz.

Yay Burcu

Bir ekip çalışmasının sorumluluğunu alabilirsiniz. Ekibi kurmak ve ekip elemanlarına görev dağıtmak, sizi kritik bir durumda bırakabilir.

Oğlak Burcu

Bugün kariyerinize odaklanmak için harika bir gün olabilir. Seçenekleriniz sizi tam olarak tatmin etmediğinden, daha detaylı bir araştırmanın sonunda kararınızı vermek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu

Bir ikilemde kalmanız mümün. Seyahat ve eğitim arasında bir tercih yapmanız gerekirse, seyahat ederken de eğitiminizi devam ettirebileceğiniz opsiyonlar aramayı ihmal etmeyin.

Balık Burcu

Kendinizle ilgili çıkarımlar yapacağınız bir ortama girebilirsiniz. Hayattaki rolünüz ve insan ilişkilerinizi bir daha gözden geçirmeyi düşünmeniz mümkün.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber