Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 29 Ekim 2015 - 09:51 Yorum: 0

Günlük burç yorumları

29 Ekim günlük burç yorumları

Günlük burç yorumları

Koç Burcu

Beklediğiniz ödemeler sonunda gerçekleşebilir. Devlet dairesindeki işleriniz için belgelerinizin tam olduğundan emin olarak hayatınızdaki stresi engelleyebilirsiniz.

Boğa Burcu

Bir tandığınız sayesinde yeni insanlara tanışabilirsiniz. Kendinizi yeni ilişkilere açık tutun ve çevrenizi genişletmeye bakın.

İkizler Burcu 

Yeni bir spor kursuna yazılabilir, müziğin verdiği motivasyonla ve sporun keyfini çıkartabilirsiniz. Su sporlarına da yönelmeniz sizin için beş yıldızlı bir deneyim olacaktır.

Yengeç Burcu

İlişkinizde çok özel bir noktaya doğru hızla gidiyorsunuz. İlişkiniz derinlik kazanarak sizin için oldukça anlamlı bir konuma gelebilir. Partneriniz varsa çocuklarla ilgili ilginç bir haber alabilirsiniz.

Aslan Burcu

İş yerinizdeki azimli çalışmalarınız sonucunda başarılı sonuçlar alabilir, bütün gözlerin üzerinize dönmesini sağlayabilirsiniz. Yeni başarılara da açık olun.

Başak Burcu

Planlarınız arasında egzotik bir tatil varsa uygulamak için tam zamanı. Yeni maceralara atılıp aynı zamanda kendinizi dinleyeceğiniz bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

Terazi Burcu

Maddi konularla ilgili sıkıntıları bir bir aşabilirsiniz. Önemli olan kontrolü ele alıp gerekli düzenlemeleri çekinmeden yapmanız.

Akrep Burcu

Kendinize ve çevrenize karşı dürüst olmak size pek çok şey kazandırabilir. Neye ihtiyacınız var, neye sahipsiniz ve ne kadarını istiyorsunuz sorularının cevaplarını yakınlarınızla beraber çözmeniz, puslu havayı dağıtacaktır.

Yay Burcu

Ortamınız iyi yaşam hakkında düşünmek ve harekete geçmek için çok ideal. Diyete girmek istiyorsanız ertelemeyin. Diğer sağlıklı yaşam ritüllerini de yapabilirsiniz, yeter ki azimli olun.

Oğlak Burcu

Kendinize bir yaşam arkadaşı arıyorsanız çalıştığınız yerdeki, seyahat ederken tanıştığınız veya yeni bir kursa yazıldığınızda karşınıza çıkan kişilere bir şans verin.

Kova Burcu

Önümüzdeki günlerde yaratıcılık yönünüz ışıldayabilir. Elinizden peyzaj, güverte ya da egzotik bir avlu tasarımı bile çıkabilir. Bu enerjinin boşa akmasına izin vermeyin.

Balık Burcu

Önümüzdeki günlerde alacağınız bir karar ile çıkacağınız seyhat hayatınızı değiştirebilir. Hayatınızın macerasını yaşayabilirsiniz. Monotonluktan sıyrılmak için güzel bir fırsat olabilir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber