Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Şubat 2019 - 11:28 Yorum: 0

Günün yürek burkan fotoğrafı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yanında taşıdığı el arabası ile çöpleri karıştırarak hurda arayan yaşlı adamın hali, görenlerin...

Günün yürek burkan fotoğrafı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yanında taşıdığı el arabası ile çöpleri karıştırarak hurda arayan yaşlı adamın hali, görenlerin yüreğini burktu.

Yenice Mahallesi ve Küçük Sanayi Bölgesi civarında yanında taşıdığı bir el arabası ile sokak sokak gezen yaşlı adam evini geçindirmek için çöplerden hurda topluyor. Topladığı hurdaları satarak geçinen yaşlı adam Kurşunlu Mahallesi'nde ikamet ediyor. Ekmek parası için her gün kilometrelerce yolu aşırıp İnegöl'e gelen yaşlı adam çöpleri alt üst edip ekmek parası için bulduğu hurdaları toplayıp sattıktan sonra tekrar yaya olarak evinin yolunu tutuyor.

Günün yürek burkan fotoğrafı

Günün yürek burkan fotoğrafı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber