Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 15 Mart 2018 - 11:23 Yorum: 0

Güral Porselen yeni serisi Avanos’u tanıttı

Türkiye'de porselen sektörünün en önemli oyuncularından Güral Porselen, yeni serisi Avanos'u duyurdu.

Güral Porselen yeni serisi Avanos’u tanıttı

Türkiye'de porselen sektörünün en önemli oyuncularından Güral Porselen, yeni serisi Avanos'u duyurdu. Kırmızı, turkuaz, yeşil, kahverengi, antrasit, Terra toprak ve Colorado Side seçeneklerinden oluşan serisini bahar ayında rengârenk sofralar kurmak isteyenlerin beğenisine sunulacak.

Porselen denince akla ilk gelen markalardan Güral Porselen, bahar ayında yeni çıkardığı serisini açıkladı. Yapılan açıklamada; adını, güneşin dünyada en güzel battığı yerlerden biri olan Avanos'dan alan seri, bölgenin kültürünü ve dokusunu modern yaklaşımlar ve farklı renklerle sofralara taşıyacak. Bone porselenin en güzel örneklerinden Avanos serisinde, kullanıcılar ürünleri istedikleri sayıda ve renkte satın alarak kendi takımlarını oluşturabiliyor.

Kırmızı, turkuaz, yeşil, kahverengi, antrasit, Terra toprak ve Colorado Side seçeneklerine sahip seri, modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken ve baharın tüm renklerini barındıran seride; düz, çukur, kayık tabaklar, kâse ve kahve fincanları yer alıyor.

Ayrıca seriye ve tüm ürünlerine özel fiyatlarla satış noktaları ve şirketin internet adresinden ulaşmak mümkün olduğu belirtildi.

Güral Porselen yeni serisi Avanos’u tanıttı

Güral Porselen yeni serisi Avanos’u tanıttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber