Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 22 Ocak 2018 - 10:48 Yorum: 0

Gurbetçi vatandaşlara ’Dergilik’ müjdesi

Turkcell'in dijital yayıncılık uygulaması "Dergilik" küreselleşiyor.

Gurbetçi vatandaşlara ’Dergilik’ müjdesi

Turkcell'in dijital yayıncılık uygulaması "Dergilik" küreselleşiyor. Özellikle Türkiye dışında yaşayan Türk vatandaşları için önemli bir çalışma yapılan uygulama, Avrupa başta olmak üzere tüm ülkelerden indirilip, takip edilebilecek.

Turkcell'in dijital yayıncılık uygulaması "Dergilik" ülke ve dünya gündemini yerel kaynaklardan takip etmek isteyen ama Türkiye dışında yaşayan Türk vatandaşlar için güncelleme yaptı. Uygulama hem gazete hem de dergileri mobil cihazlardan tek uygulamayla takip edebilecek.

Yayın sayısı 450'ye yaklaştı

Sadece Turkcell değil, tüm operatör kullanıcılarının yararlanabildiği 438 farklı yayına ulaşılan Dergilikte, 413'ü dergi olmak üzere 25 gazete okunabiliyor. Yapılan bilgilendirmede, okur sayısı her geçen gün artan Dergilik'te günde ortalama 150 bin dergi ve 35 bin gazete indirildiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber