Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Haziran 2020 - 11:33 Yorum: 0

Gürbulak Sınır Kapısı’nda tır geçişi başladı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın, Gürbulak ve Habur sınır kapılarının yeniden açıldığını bildirmesinin ardından Gürbulak Sınır Kapısı'nda tır...

Gürbulak Sınır Kapısı’nda tır geçişi başladı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın, Gürbulak ve Habur sınır kapılarının yeniden açıldığını bildirmesinin ardından Gürbulak Sınır Kapısı'nda tır geçişi başladı.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında giriş ve çıkışlara kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan kapısı Gürbulak Sınır Kapısı'nda hareketlilik başladı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın bugün, Gürbulak Sınır Kapısı'nın uluslararası yük taşımacılığına yeniden açıldığını duyurmasıyla açılan sınır kapısında ilk olarak İran tarafından tırlar Türkiye tarafına geçmeye başladı.

İran'ın Bazargan Sınır Kapısı'ndan giriş yapan tır şoförleri, Gürbulak Sınır Kapısı'nda bekleyen sağlık ekipleri tarafından ateşleri ölçülüp, termal kameradan geçirildikten sonra içeriye alınıyor. Ayrıca tırlar da kapıda kurulan dezenfekte istasyonundan geçerek Türkiye'ye giriş yapıyor. Türkiye'den İran'a geçişlerin ise öğleden sonra başlayacağı öğrenildi.

Gürbulak Sınır Kapısı’nda tır geçişi başladı

Gürbulak Sınır Kapısı’nda tır geçişi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber