Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Mart 2017 - 15:23 Yorum: 0

Gürcistan uyruklu turistten altın vuruş

Antalya'da tatil yapan Gürcistan uyruklu turist konakladığı otelin odasında ölü bulundu.

Gürcistan uyruklu turistten altın vuruş

Antalya'da tatil yapan Gürcistan uyruklu turist konakladığı otelin odasında ölü bulundu. Şahsın aşırı dozda uyuşturucu kullanımından öldüğü ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre evli ve iki çocuk babası 35 yaşındaki Irakli D., tatil için geldiği Antalya'nın Kaleiçi Kılınçlarslan Mahallesinde bir butik otele yerleşti. İki günlük kayıt yaptıran Irakli D.'nin dün akşam saatlerindeki uçağına binmediğini öğrenen ve telefonlarına cevap alamayan Gürcistan'daki eşi oteli arayarak bilgi verdi. Otel görevlisi kapıyı çalmasına rağmen cevap alamayınca yedek anahtarla odaya girdi. Irakli D.'yi, hareketsiz şekilde bulan görevli durumu polise bildirdi. Otele gelen polis ve sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedin yanında ve çantada çok sayıda uyuşturucu madde ve enjektör bulundu.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Irakli D.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Irakli D.'nin aşırı doz uyuşturucudan öldüğü tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber