Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ekim 2016 - 20:28 Yorum: 0

Gürcistan’da cezaevinde bulunan eşi için yardım istedi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden Gürcistan'a giden ve burada tutuklanarak cezaevine atılan Ahmet Küçük'ün eşi Ayşegül Küçük yetkililerden yardım...

Gürcistan’da cezaevinde bulunan eşi için yardım istedi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden Gürcistan'a giden ve burada tutuklanarak cezaevine atılan Ahmet Küçük'ün eşi Ayşegül Küçük yetkililerden yardım istiyor.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yaşayan Ayşegül Küçük, eşi Ahmet Küçük'ün Gürcüstan'da tuzağa düşürülerek cezaevine atıldığını iddia etti. Gürcüstan'da çalışan ağabeyini ziyarete giden eşi Ahmet Küçük'ün polis tarafından tuzağa düşürüldüğünü savundu.

Cezaevine giren eşi için para yatırmalarına rağmen hala cezaevinde yattığını söyleyen Ayşegül Küçük, yetkililerin mağduriyetlerini gidermesini istedi. Ayşegül Küçük, "Eşim 2 yıl önce Gaziantep'te otelde çalışıyordu. Benim ağabeyim ise Batum şehrinde oturuyordu. Eşim ağabeyimi ziyarete gidip gelirdi. Kışlık turşu, bulgur, simit yani kışlık yiyecek götürüyordu. En son gidişinde Gürcü polisi tarafından "uyuşturucu ticareti yapıyor" diye yakalayıp hapse attılar. Bizi 6 ay boyunca görüştürmediler. Ben ziyaretine gittim, beni de sınır kapısında sorguladılar. Bize Türkleri sevmiyoruz dediler. Eşimin hücre arkadaşı şeker hastası tedavi için hastaneye götürüyorlar ve sağlam olan böbreğini isteği dışında alıyorlar. Ben eşimin de başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Türk mahkumlarında başlarına gelmiş eşimin de başına bir şey gelmeden kurtarılmasını istiyorum. Hasta olduklarında hayvan doktoru yani veteriner gelip bakıyormuş. Benim bildiğim 93 Türk şu anda Batum'da tutuklu, biz bu tutuklu aileleri ile sürekli görüşüyoruz. Sınır kapısında eylem yaptık sesimizi kimselere duyuramadık. Allah rızası için devlet büyüklerimiz bizlere sahip çıksınlar. 2 çocuğum var, eşime 3 yıl ceza verdiler. 18 aydır cezaevinde yatıyor. Gürcüler bizden sürekli avukatımız aracılığıyla para istiyorlar. Tutuklu olan Türkler kesinlikle çıkan aflardan yararlanamıyorlar. Allah rızası için bizim sesimizi duyun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber