Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Kasım 2014 - 14:58 Yorum: 0

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Mikatsadze, TTSO'yu ziyaret etti

TRABZON (AA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Gürcistan ile Türkiye'nin siyasi işbirliğinin çok önemli olduğunu belirtti.Gürcistan’ın...

Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Mikatsadze, TTSO'yu ziyaret etti

TRABZON (AA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Gürcistan ile Türkiye'nin siyasi işbirliğinin çok önemli olduğunu belirtti.

Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze, Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti.

Hacısalihoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Kafkasların bir bütün olarak dayanışmasının gelecek için önemine vurgu yaparak, "Birbirine sınırdaş iki ülke arasında sürekli gündem olan konular olmaktadır. Sarp Sınır Kapısı her iki ülke için de çok önemlidir" dedi.

Gürcistan ile Türkiye’nin ilişkilerin önemine değinerek, Kafkaslar'ın büyük devletlerin hemen hemen hepsinin üzerinde durduğu bir bölge olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, Gürcistan ile Türkiye'nin siyasi işbirliğinin de çok önemli olduğunu ifade etti.

Mikatsadze ise Türkiye ile Gürcistan arasındaki sınır geçişlerinin etkilenmemesi için gayret gösterdiklerini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber