Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 15:13 Yorum: 0

Güremen,’Minar’ Biga’dan dünyaya açılan bir marka olacak

Çanakkale'nin Biga ilçesinde faaliyet gösteren Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya sahibi Sertan Güremen, çalışanları ile bir araya...

Güremen,’Minar’  Biga’dan dünyaya açılan bir marka olacak

Çanakkale'nin Biga ilçesinde faaliyet gösteren Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya sahibi Sertan Güremen, çalışanları ile bir araya geldi.

Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Güremen, "Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz yemek programı Güremen ve Minar bölümünde ki tüm personellerimizle birlikte olmak ve onlarla kaynaşmak tanışmak" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Güremen, " Minar, Güremen aslında ortak iki kardeş zaten faturasal anlamda Güremen'in altına girip Minar markası ile mobilya anlamında , hep birlikte sizin sayenizde isim yapmaya başladık .Uzun zamandır bu yemeği düzenlemeyi düşünüyorduk. Bundan sonra inşallah geleneksel hale getirip bir araya gelerek hem fikir alış verişinde bulunarak ,hem de eğleneceğiz. İnşallah yeni fabrikamıza geçtiğimiz zaman kutlama yemeği düzenleyerek yine bir araya geleceğiz. Allah'ın izni ile yeni fabrikamıza geçtiğimiz zaman çok daha farklı bir düzene gireceğiz, çok daha farklı anlayış sistemine gireceğiz hep birlikte ,daha mutlu bir şekilde orada çalışarak ürünlerimizi yapacağız. Özellikle de Biga'nın dünyaya açılan bir markası olacak Minar" diye konuştu.

Birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelen Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya çalışanları eğlenceli saatler geçirdi.

Güremen,’Minar’ Biga’dan dünyaya açılan bir marka olacak

Güremen,’Minar’ Biga’dan dünyaya açılan bir marka olacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber