Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Mayıs 2016 - 18:07 Yorum: 0

Gürkan, Milli Takıma Giren 3 Kuaförle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Türkiye Milli Takımına Kuaför Seçiyor’ adlı yarışmad..

Gürkan, Milli Takıma Giren 3 Kuaförle Bir Araya Geldi

MALATYA (İHA) Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Türkiye Milli Takımına Kuaför Seçiyor’ adlı yarışmada başarılı sonuçlar elde eden ve Milli Takıma giren 3 kuaförle bir araya geldi.
Türkiye Milli Takımına Kuaför Seçiyor adlı yarışmada finale kalan 4 Malatyalı kuaför, 25-26 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen finallerde Malatya’yı başarıyla temsil ederek, 3 finalist Milli Takıma girmeye hak kazandı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, finalistleri makamına davet ederek plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, 3 yarışmacının Milli Takıma girmeye hak kazandığını ifade etti. Toptaş, “Bunun dışında bir de Türkiye birincimiz var. Malatya’nın bu kuaförlere sahip çıkmasını istiyoruz. Arkadaşlarımız yeteri kadar destek alamadılar. Selahattin Başkanımız büyük bir duyarlılık gösterip kuaförlerimizi davetti etti. Yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Başkanımız her konuda bize destek oldu ve desteğini hala da devam ettiriyor” şeklinde konuştu.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatyalı kuaförlerin başarısından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gürkan, “Hakikaten Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından ilk defa gerçekleştirilen Milli Takım olgusu ve Türkiye genelindeki yarışma gerçekten takdire şayan. Esas takdire şayan ise Malatya’daki Berberler ve Kuaförler Odası’na kayıtlı olan Yurdaçam Salman, Yıldız Sarıdoğan ve Kemal Sülük kardeşimizin bu anlamda Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından yapılan seçmelerde Milli Takıma girmiş olmaları. Yurdaçam Salman’ın Türkiye’de birincilik alması da çok önemli. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Berberler ve Kuaförler Odası olarak ne kadar sevinseniz az. Bu başarının Malatya’ya, Berberler Odası’na ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber