Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Kasım 2015 - 17:11 Yorum: 0

Gürkan, Öğretmen ve Öğrencileri İle Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hacı Halil Çiftliği İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, burada öğretmen ve öğrencilere çeşitli eğitim setleri hediye etti.

Gürkan, Öğretmen ve Öğrencileri İle Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hacı Halil Çiftliği İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelerek, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Gürkan, öğrencilere öğretmenlerine Öğretmenler Günü dolayısıyla hediye olarak ne aldıklarını sorarak, sohbet etti. Öğrencilerle kısa sohbetin ardından açıklamada bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek, “Öğretmenler gününüzü kutluyor, nice eğitim öğretim yıllarında sizlere başarı ve mutluluk diliyorum. Bu öğretmenler gününüzü sadece öğretmenler gününde değil, öğretmenlerin bir ömür boyu saygı ve sevgiyi hak etmesini diliyorum. Bende sizlerin mesleğinin mensubu olmaktan onur duyuyorum. Öğretmenlere hep gıpta ederim. Toplumda da halen gittiğiniz zaman farklı bir insan, farklı bir kişilik gördükleri zaman hemen sorarlar size öğretmen misiniz diye. Yani öğretmenlerin toplum içerisinde muhteremliği hiç kimse tarafından tartışılamaz. Bizler siz öğretmenlerimizi muhterem, sevgi ve saygıya layık insanlar olarak görüyoruz. Öğretmenliğin Peygamberlik mesleği olduğunu biliyoruz. Mesleğinizin sizlere, bizlere, toplumumuza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Öğretmenlik mesleğinizi tekraren kutlarken, sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından öğretmen ve öğrencilere eğitim seti hediye edildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber