Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Haziran 2015 - 15:30 Yorum: 0

Gürkan, Orduzu Şanlıkaya Mahallesinde yapılan çalışmaları inceledi

Battalgazi Belediyesi tarafından yol yapım ve açma çalışmaları yaz dönemiyle birlikte hız kazandı.

Gürkan, Orduzu Şanlıkaya Mahallesinde  yapılan çalışmaları inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Kümeevler mevkiinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Kümeevler mevkiindeki yolda,  5 bin metrekare kilit taşı döşenecek. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve burada bir açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kimin hangi partiye oy vermediğine bakılmaksızın hizmetleri adil bir şekilde yapmanın gayreti içinde olduğunu söyledi.

Başkan Gürkan, "Orduzu Şanlıkaya Mahallesi Kümevler mevkiinde yapılan çalışmaları bizzat yerinde görerek incelemelerde bulunduk. Fen işleri ekibimiz gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızla gayet iyi diyaloglar kurularak yapılan çalışmalar da insanımıza layık çalışmaları yapmak için çalışıyoruz. Vatandaşımızın diğer sorunlarıyla da arkadaşlarımız yakından ilgileniyor. Ulaşımla ilgili sıkıntıları da çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Zaman içinde oluşabilecek sıkıntıları da ortak akılla çözeceğiz. Bu çalışmalarımızın Şanlıkaya ve Orduzu mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Orduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan ise, Başkan Gürkan ve ekibinin çalışmalarından mutluluk duyduklarını belirterek “Başkanımızla gurur duyuyoruz. Ekibinize ve size kilit taşı çalışmanız ve sorunlarımıza duyarlı yaklaşımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıkaya Mahallesi sakinleri ise, “Uzun yıllardan beri ilk defa böyle güzel bir adım atıldı. Umutlandık 5 yıl sonra buralar pırıl pırıl olacağına inanıyorum” dedi.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber