Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 17 Eylül 2021 - 10:08 Yorum: 0

Gürkan, Voleybol ve Ampüte takımlarını kapattı

Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan bir basın açıklaması yayınlayarak “Engellerini sporla aşan bizlerin yapamadıklarını engelsiz yapan kardeşlerimizin Ampüte Takımımızın kapatılması en acısıdır” dedi.

Gürkan, Voleybol ve Ampüte takımlarını kapattı

Alpaslan yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi;

“Akşam saatlerinde haberdar olduğumuz MALATYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYE SPOR’a bağlı Voleybol ve Ampüte takımlarının Selehattin GÜRKAN tarafından kapatıldığına dair haber hakkında üzüntümüzü bildirmek isterim.

Tüm Malatya’lıların, spor severlerin, spora ve o takımın biryere gelmesinde emeği olan herkesin yaşadığı üzüntüyü bizlerde yaşıyoruz. Spor bir şehrin vitrinidir, spor gençlerimizin geleceğidir. Tüm Türkiye’nin voleybolu konuştuğu başarıları ile gurur duyduğu çocuklannı göndermek istediği bir branşı kapatmak çok elim ve üzücü bir olaydır. Takımın kapatılması çocuklanmızın hedeflerinin küçülmesine ve spordan soğumalarına sebebiyet verecek kadar acı bir durumdur. Takımın üst liglerde yani 1. ligde oluşuda üzüntümüzü katbe kat arttırmaktadır.

Engellerini sporla aşan bizlerin yapamadıklarını engelsiz yapan kardeşlerimizin Ampüte Takımımızın kapatılması en acısıdır. Spora vurulan bu darbeden ötürü hüznümüzü birkez daha belirmek isterim.

Saygılarımla”

baki-alpaslan-scaled.jpg

 

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber