Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Yerel 27 Mayıs 2017 - 18:44 Yorum: 0

Güroymak Belediyesinden bin dönümlük mesire alanı

Bitlis'in Güroymak Belediyesi tarafından ilçe girişinde bin dönümlük alan üzerinde oluşturulacak olan mesire, piknik ve ağaçlandırma alanı için çalışmalar...

Güroymak Belediyesinden bin dönümlük mesire alanı

Bitlis'in Güroymak Belediyesi tarafından ilçe girişinde bin dönümlük alan üzerinde oluşturulacak olan mesire, piknik ve ağaçlandırma alanı için çalışmalar devam ediyor.

Belediye ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında şuana kadar dikilecek olan 70 bin ağacın 35 bini toprakla buluşturulurken, çalışmaların tamamlanmasıyla ilçedeki büyük bir eksiklik olan mesire ve piknik alanı eksikliği de bu sayede giderilmiş olacak. Mesire ve piknik alanındaki çalışmaları yerinde görmek amacıyla alanı ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi aldı. Çalışmanın mesire, piknik alanı ve ağaçlandırma projesi kapsamında yürütüldüğünü kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, çalışma sonunda yaklaşık bin dönümlük alana toplam 70 bin ağaç dikilerek, alanın mesire ve piknik alanı için uygun hale getirileceğini söyledi. Mülkiyeti orman müdürlüğüne ait alanda başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve şuana kadar alana 35 bin civarında ağacın toprakla buluştuğunu kaydeden Alibeyoğlu, projenin tamamlanmasıyla ilçede büyük bir eksikliğin daha giderilmiş olacağını ifade etti. Mesire ve piknik alanında vatandaşlar için spor alanları, yürüyüş parkurları, piknik alanları gibi sosyal aktivitelerin yapılabileceği alanların da oluşturulacağını dile getiren Alibeyoğlu, "Mesire ve piknik alanı konusu ilçemizde yıllardır eksikliği hissedilen bir konuydu. Bu anlamda bizlerde ilçemize yakışır bir proje hazırlayarak hayata geçiriyoruz. Şuan yapımı devam eden bin dönümlük projenin tamamlanmasıyla ilçemiz, vatandaşlarımızın huzura ereceği, doğayla iç içe piknik yapabilecekleri, stresten uzak huzur veren bir ortama kavuşmuş olacaktır. Aynı zamanda herkesin tercih ettiği bir dinlenme tesisi olacak. Bu projenin şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Güroymak Belediyesinden bin dönümlük mesire alanı

Güroymak Belediyesinden bin dönümlük mesire alanı

Güroymak Belediyesinden bin dönümlük mesire alanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber