Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Ağustos 2014 - 14:03 Yorum: 0

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız:

''İlçede doğalgazın ulaşmadığı ev kalmayacak''

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız:

BURSA (AA) - Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, ilçede doğalgazın ulaşmayacağı ev kalmayacağını söyledi.

Her ay düzenli olarak mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yapan Yıldız, doğalgazı olmayan mahallelerin muhtarları ile birlikte Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'yı ziyaret etti.

Genel Müdür Tola, ziyarette yaptığı konuşmada, ''İnşallah bu mahallelerimizi de en kısa zamanda doğalgaz ile buluşturacağız'' dedi.

Başkan Yıldız ise Gürsu'nun her geçen gün her alanda hızla büyüdüğünü belirterek, ''Bu büyüme yaşanırken, halkımızın ferah ve huzurlu bir ortamda, rahat bir yaşam sürmelerini istiyoruz. Belediye olarak ilçemize her alanda yatırımların ulaşması için çalışıyoruz. Bunlardan birisi de doğalgazı olmayan mahallelerimizin doğalgaza kavuşması, Gürsu halkımızın doğalgazın rahatlığı ve konforundan faydalanmasıdır. Bu konuda belediyemiz olarak desteğe hazırız. İlçede doğalgazın ulaşmadığı ev kalmayacak'' diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber