Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Şubat 2022 - 11:33 Yorum: 0

Gürsu’nun muhtarları mahallelerinin ihtiyaçlarını anlattı

Gürsu'nun gelişimi, mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Gürsu’nun muhtarları mahallelerinin ihtiyaçlarını anlattı

Gürsu'nun gelişimi, mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Ali Okan ve Gürsu mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, ilçenin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunuldu.

Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Gürsu'nun gelişiminde muhtarların çabalarının önemine vurgu yaparak, ilçenin gelişimi için el birliğiyle çalışan tüm kurumlara ve muhtarlara emekleri için teşekkür etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hemşehrilerimizin beklentilerini en yakından takip eden muhtarlarımızın fikirleri bizler için çok önemli. Gürsu'muzun gelişimi için hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde ortak aklın süzgecinden geçirerek gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde, muhtarlarımızdan aldığımız öneri ve talepler çok değerli. Muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda, tüm mahallelerimizde ihtiyaç duyulan konular, hemşehrilerimizin talepleri ve acil halledilmesi gereken hizmetler üzerine konuştuk. İlçemizin gelişiminde verdikleri emekler için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Gürsu Kaymakamlığı'nca düzenlenen toplantıda, Gürsu'nun çağdaş kent kimliğiyle gelişiminde öncelikli hayata geçirilmesi gereken hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu ve güvenlik konuları görüşüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber