Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Gürün'de esnaflara iş güvenliği eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Gürün'de, esnaflara iş güvenliği ve iş sağlığı eğitimi verildi.Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lokali'nde düzenlenen eğitimde, 4 iş güvenliği uzmanı ve bir iş yeri...

Gürün'de esnaflara iş güvenliği eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Gürün'de, esnaflara iş güvenliği ve iş sağlığı eğitimi verildi.

Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lokali'nde düzenlenen eğitimde, 4 iş güvenliği uzmanı ve bir iş yeri hekimi yer aldı.

Eğitimde, esnaflar, iş güvenliği, çalışma mevzuatı, iş kazaları, iş yeri temizliği, elektriğin tehlikeleri, riskler, önlemler, patlama, yaşanacak olası yangın, yangından korunma ve söndürme yolları ve ilk yardım hakkında yanlış bilinen ya da eksik olan noktalar hakkında bilgilendirildi.

İş yeri hekimi Abdullah Aydoğdu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaşanacak kazalarda yapılacak ilk yardımın önemli olduğunu söyledi.

Kaza anında yapılması gereken uygulamalar hakkında çalışanları bilgilendirdiklerini belirten Aydoğdu, seminer sonrası çalışanlara iş güvenliği sertifikası verileceğini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber