Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Gürün'de öğrencilere bağımlılık semineri

SİVAS (AA) - Gürün İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Özbey, öğrencilere madde bağımlılığı hakkında seminer verdi.Özbey, Gürün Asef Çoban Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde...

Gürün'de öğrencilere bağımlılık semineri

SİVAS (AA) - Gürün İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Özbey, öğrencilere madde bağımlılığı hakkında seminer verdi.

Özbey, Gürün Asef Çoban Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde madde bağımlılığının günümüzde yaygınlaştığını ve büyük artış gösterdiğini söyledi.

Gençlerin daha sağlıklı bir geleceğe sahip olabilmeleri için sigara, alkol ve uyuşturucudan uzak durmaları gerektiğini vurgulayan Özbey, madde bağımlılığının ne olduğu, nasıl mücadele edildiği, madde bağımlılığından korunma yolları hakkında bilgiler verdi ve bu konuda yardımcı kuruluşların tanıtımını yaptı.

Seminere Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün İlçe Jandarma Komutanı Murat Gül, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Gürün Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Kayacı, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber