Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Gürün'de tabliye betonunun çökmesi

Kaymakam Özdemir, olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Şahan'ın ailesiyle, kazada yaralanan Faruk Babur'u ziyaret etti

Gürün'de tabliye betonunun çökmesi

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, yaklaşık 1 ay önce Yaylacık köyünde eski bir su deposunda çocukların oynadığı sırada tabliye betonunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Yunus Emre Şahan'ın ailesini ve olayda yaralanan Faruk Babur'u ziyaret etti. 

Şahan'ın, Yaylacık köyünde yaşayan ailesiyle bir süre görüşen Özdemir, acılı aileye başsağlığı diledi. Özdemir, böyle üzücü olayların tekrar yaşanmamasını temenni ederek, ailenin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Daha sonra aynı olayda yaralanan ve köydeki evinde tedavisi süren Faruk Babur'u ziyaret eden Özdemir, Babur'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Kaymakam Özdemir, Babur'a tablet bilgisayar hediye etti. 

Özdemir'e ziyaretinde Gürün Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Kayacı ve İlçe Sağlık Müdürü Evren Özbey de eşlik etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber