Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Yerel 19 Eylül 2020 - 12:08 Yorum: 0

Gurur yüklü buruk tören

Gaziler Günü Yalova'da düzenlenen sade ve buruk bir törenle kutlandı. Tören pandemi dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunulması sonrasında sona erdi.

Gurur yüklü buruk tören

Gaziler Günü Yalova'da düzenlenen sade ve buruk bir törenle kutlandı. Tören pandemi dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunulması sonrasında sona erdi.

Gaziler Günü dolayısıyla Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda bir tören düzenlendi. Tören Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova garnizon Komutanı Tuğamiral Semih Ozan Güç, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Şakir Güner'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunan protokol mensupları İstiklal marşı okudular. Maske ve mesafe kuralına uyulan ve sınırlı sayıda katılımla gerçekleşen tören daha sonra sona erdi.

Törene ayrıca AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık, Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar ve Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin de katıldı.

Gurur yüklü buruk tören

Gurur yüklü buruk tören

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber