Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mayıs 2016 - 13:38 Yorum: 0

Gustave Bebbe, Velimeşespor’da

Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Tekirdağ temsilcilerinden Ergene Velimeşespor daha önce Süper Lig'de forma giyen Kamerunlu golcü Gustave Bebbe ile anlaşma...

Gustave Bebbe, Velimeşespor’da

Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Tekirdağ temsilcilerinden Ergene Velimeşespor daha önce Süper Lig'de forma giyen Kamerunlu golcü Gustave Bebbe ile anlaşma sağladı.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen, Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor şampiyonluğa gidecek kadroyu kurmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda, Torku Konyaspor, Başakşehir, Diyarbakırspor, Ankaragücü ve Kasımpaşa gibi takımlarda forma giyerek Süper Lig'de boy gösteren son olarak Mudanyaspor forması giyen Alper Aydın adını alan Gustave Bebbe ile anlaşma sağlayan Ergene Velimeşespor forvet hattını Yeni Amasyaspor'dan Şakir Bozlar, orta sahasını Utaş Uşakspor forması giyen Gökay Yiğit ve kaleyi de yine Yeni Amasyaspor forması giyen Ayhan Öztürk ile takviye etti.

Gelecek sezon kadroya dahil edilecek futbolculara şimdiden Ergene Velimeşespor forması da giydirildi. Resmi imzaların transfer döneminin başlaması ile birlikte atılacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber