Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Eylül 2018 - 09:53 Yorum: 0

Güvenlik kamerası servisine girip hesap makinesi çaldı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, güvenlik kamerası teknik servisine müşteri gibi giren hırsız, binlerce liralık malzemeleri...

Güvenlik kamerası servisine girip hesap makinesi çaldı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, güvenlik kamerası teknik servisine müşteri gibi giren hırsız, binlerce liralık malzemeleri göz ardı edip sadece hesap makinesini çaldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Cengiztopel Mahallesi Osmaniye yolu üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi. Güvenlik kamerası teknik servisi olan bir iş yerine müşteri gibi giren 45 yaşlarındaki kişi önce etrafını kontrol etti ardından da iş yeri çalışanının lavaboda olduğunu söylemesi üzerine iş yerindeki masaya yönelip masanın üzerindeki hesap makinesini alarak gömleğinin içine soktu. İş yeri çalışanının lavabodan çıkması üzerine bazı teknik malzemelerin fiyatını soran kişi daha sonra iş yerinden ayrıldı. Masa üzerindeki hesap makinesinin olmadığını fark eden iş yeri sahibi ise güvenlik kamera kayıtlarını inceleyince hırsızlığı fark etti. Kamera kayıtları ile birlikte polise başvuran iş yeri sahibi hesap makinesi hırsızı hakkında şikayetçi oldu. Polis olay ile ilgili soruşturma başlatırken, onlarca güvenlik kamerasına aldırmadan girdiği iş yerinden hesap makinesi çalan hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası servisine girip hesap makinesi çaldı

Güvenlik kamerası servisine girip hesap makinesi çaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber