Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Güvenlik kamerasının önemini broşürle anlattılar

GAZİANTEP (AA) - Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "En iyi kanıt kayıt altındaki kanıttır" projesi kapsamında broşür dağıtıldı.İlçe merkezindeki işyerlerine...

Güvenlik kamerasının önemini broşürle anlattılar

GAZİANTEP (AA) - Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "En iyi kanıt kayıt altındaki kanıttır" projesi kapsamında broşür dağıtıldı.

İlçe merkezindeki işyerlerine güvenlik kamerası takılması ve güvenlik kameralarının önemine dikkat çekmek isteyen Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşlara "Önce güvenlik ve güvenlik kameraları işyerlerinin ve evlerin güvenliği için en önemli sistem aracıdır" yazılı el broşürü dağıttı.

Olası bir hırsızlığa karşı güvenlik kamerasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayan polis, işyerinde güvenlik kamerası bulunmayan işletmecilere kamera takılması konusunda öneride bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber