Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Haziran 2018 - 14:18 Yorum: 0

Güvenlik Korucuları Derneğinden Vali Kalkancı’ya ziyaret

Adıyaman Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Taşar, dernek yönetin kurulu üyeleri birlikte Vali...

Güvenlik Korucuları Derneğinden Vali Kalkancı’ya ziyaret

Adıyaman Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Taşar, dernek yönetin kurulu üyeleri birlikte Vali Nurullah Naci Kalkancı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Dernek Başkanı Abdullah Taşar, Adıyaman Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin faaliyet ve çalışmaları ile güvenlik korucularının sorunları hakkında Vali Kalkancı'ya bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı ise, "Milletimizin birlik ve bütünlüğü uğruna büyük fedakârlıklar gösteren güvenlik korucularımız, bugüne kadar terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin en büyük destek ve yardımcıları olmuştur. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber