Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Ekim 2018 - 13:53 Yorum: 0

Güvercinlik Deresinde onarımlar tamamlandı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Güvercinlik Mahallesi'nde meydana gelen sel felaketinde zarar gören panel çitleri...

Güvercinlik Deresinde onarımlar tamamlandı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Güvercinlik Mahallesi'nde meydana gelen sel felaketinde zarar gören panel çitleri onararak, dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, yerleşim yerleri içerisinden geçen derelerin vatandaşlar için tehlike oluşturmasının önüne geçiyor. Bu amaçla yürütülen dere ıslah işleri kapsamında MASKİ, Kula ilçesine bağlı Güvercinlik Mahallesi'nde meydana gelen selden zarar gören ıslah yapılarında yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla 800 metre uzunluğunda panel çit imalatı yapılırken, taşkın önleme amaçlı olarak derenin temizliği de tamamlandı.

Güvercinlik Deresinde onarımlar tamamlandı

Güvercinlik Deresinde onarımlar tamamlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber