Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ağustos 2016 - 14:38 Yorum: 0

Güzgülü ve Açıkdil’den Coşkun’a hayırlı olsun ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a...

Güzgülü ve Açıkdil’den Coşkun’a hayırlı olsun ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz gün MASKİ Genel Müdürü olarak göreve başlayan Yaşar Coşkun, hayırlı olsun ziyaretine gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Genel Müdür Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil'i ağırladı. Yapılan ziyarette MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen de yer aldı.

Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, yeni görevinde başarılar dilediği Genel Müdür Yaşar Coşkun'a, Manisa için önemli işlere imza atacağına inandığını belirtti. Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil de yeni görevi nedeniyle tebrik ettiği Yaşar Coşkun'a Manisa'nın geleceğine yapılan yatırımlarda tüm Manisa'yı kucaklayan işlere devam edileceğini söyledi.

"Manisa'ya yapılan hizmetler hız kesmeyecek"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun yapılan nazik ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Coşkun, "Manisa ve Manisalıya hizmet etmek için tüm ekiplerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Manisalılar yıllardır hakkettikleri hizmetlere kavuşmaya devam edecek. Yapılan önemli yatırımlarımızı daha da büyütmek en büyük hedefimiz. Başkan Vekilimiz Mehmet Güzgülü ve Başkan Danışmanımız Azmi Açıkdil'in ziyaretleri beni çok mutlu etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ olarak elbirliğiyle çalışmaya devam ederek ilimizi daha da yukarılara çekeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber