Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Ekim 2022 - 12:05 Yorum: 0

Haber alınamayan babaanne ile torununa saatler sonra ulaşıldı

Malatya'da kendilerinden haber alınamayan 87 yaşındaki kadın ile torunu saatler sonra bitkin halde bulundu.

Haber alınamayan babaanne ile torununa saatler sonra ulaşıldı

Malatya'da kendilerinden haber alınamayan 87 yaşındaki kadın ile torunu saatler sonra bitkin halde bulundu.

Yeşilyurt ilçesi Topraktepe Mahallesi'nde ikamet eden Makbule Karabulut ile şizofreni hastası torunu İbrahim Karabulut'tan (22) dün gece 20.00'den sonra haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, AFAD ekipleri ile koordineli yürütülen çalışmalar sonucunda Suluköy Mahallesi mevkiinde 02.30 sıralarında İbrahim Karabulut'a, sabah 10.00 sıralarında ise yaşlı kadına ulaştı. Yorgun ve bitkin halde bulunan yaşlı kadın ile torunu, sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Hastanede müşahede altına alınan babaanne ile torununun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, İbrahim Karabulut'un bir ay önce tedavi gördüğü Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden babası tarafından alınarak Yeşilyurt'a getirildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber